Οι ευθύνες του Βίκτορ και η ώρα των αποφάσεων

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις ευθύνες που έχει ο Βίκτορ Σάντσεθ για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τις εξελίξεις, που αναμένονται στο λιμάνι.
0
Νίκος Γαβαλάς
04/08/2016 • 08:00
Ο Βίκτορ Σάντσεθ
  • shares
Τόσες προπονήσεις σε Αυστρία, Βέλγιο και Ελλάδα και έξι φιλικοί αγώνες για να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός αυτήν την απογοητευτική εικόνα στα ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά; Πραγματικά, είναι απορίας άξιο πως κατάφερε ο πρωταθλητής Ελλάδας να χάσει τόσο γρήγορα την αγωνιστική του ταυτότητα. Μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία που έσπασε πέρσι το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στα «χέρια» του Βίκτορ Σάντσεθ μεταμορφώθηκε σε ένα σύνολο το οποίο αδυνατεί να δημιουργήσει έστω και μία ευκαιρία σε 90 ολόκληρα λεπτά αγώνα.

Σε ένα από τα κρισιμότερα ματς των τελευταίων χρόνων, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε απροετοίμαστος και αδιάβαστος. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ευθύνη είναι όλη δική του. Εμφανίστηκε δε έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στα πλέι οφ του Europa League σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να πορευτεί ο πρωταθλητής Ελλάδας με το ίδιο «οργανόγραμμα» στις επόμενες υποχρεώσεις του. Χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Και είναι βέβαιο πως θα γίνει με την επιστροφή της αποστολής από το Ισραήλ.

Έχουμε τη βεβαιότητα πως οι αλλαγές θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατορθώσει να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Φυσικά, ο αποκλεισμός από την πρωταθλήτρια Ισραήλ είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας του Πειραιά. Οφείλει, όμως, να βρει τον τρόπο, να σηκώσει κεφάλι και να πορευθεί. Η ώρα των αποφάσεων έφθασε.
Γράψτε το σχόλιο σας...