Η Νορβηγία έπρεπε να νικήσει και… νίκησε

Με μια οβίδα του Σέλνας οι Νορβηγοί επικράτησαν 1-0 της Σλοβενίας στο Όσλο. Ο Λαρς Λάγερμπεκ και οι παίκτες του έμειναν ζωντανοί στο όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020!

Με μια οβίδα του Σέλνας οι Νορβηγοί επικράτησαν 1-0 της Σλοβενίας στο Όσλο. Ο Λαρς Λάγερμπεκ και οι παίκτες του έμειναν ζωντανοί στο όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020!

Όποιος περίμενε θέαμα στον αγώνα της Νορβηγίας με την Σλοβενία περίμενε… μάταια! Ο Λαρς Λάγκερμπεκ έχει το μαγικό ραβδάκι και με ένα μαγικό γκολ από τον Σέλνας οι Νορβηγοί πήραν τη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς για την μάχη της πρώτης θέσης με αντίπαλο πλέον… την Βουλγαρία! 

Η Νορβηγία είχε την κατοχή, τις λίγες αλλά καλύτερες στιγμές του αγώνα και νίκησε δίκαια. Μετά από δεκαέξι ματς ο Λαρς Λάγκερμπεκ έχει ήδη φτιάξει μια ομάδα που δύσκολα χάνει και ετοιμάζεται για το επόμενο θαύμα του μετά από αυτό που έκανε με την Ισλανδία στο Euro 2016! 

Οι Σλοβένοι απογοήτευσαν επιθετικά και ηττήθηκαν δίκαια! Με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι αποχώρησε μόλις στο ένατο λεπτό ο κεντρικός αμυντικός Κράιντς και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο! 

Σε όλο το ματς έπαιξε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού!

ΝΟΡΒΗΓΙΑ : Γιάρστεϊν, Ελαμπντελαουί, Χόβλαντ, Ρόστεντ, Αλεσάμι, Σέλνας, Γιοχάνσεν (Φόσουμ), Χένρικσεν, Τ. Ελγιουνούσι (Γιόνσεν), Μ. Ελγιουνούσι (Λίνες), Κινγκ 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ : Μπέλετς, Σκούμπιτς, Μεβλίγια, Κράιντς (Μίτροβιτς), Γιόκιτς, Στούλατς (Μπιγιόλ), Κριν, Τσερνιγκοϊ (Ίλιτσιτς), Ζάιτς, Μπέζιακ, Σπόραρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.