Ανακοίνωσε Σακίρι η Λίβερπουλ

Την απόκτηση του Σερντάν Σακίρι από τη Στόουκ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

Την απόκτηση του Σερντάν Σακίρι από τη Στόουκ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

Ο Σακίρι την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Αγγλία με τη φανέλα της Στόουκ, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο 27χρονος κατάφερε να επιστρέψει σε ομάδα τοπ επιπέδου (έχει περάσει από Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ).

Η Λίβερπουλ, ωστόσο, για να καταφέρει να τον κάνει δικό της, χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, με τον Σακίρι να υπογράφει σύμφωνα με τους Άγγλους πενταετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ με πολύ μεγάλη ιστορία, μεγάλους ποδοσφαιριστές και φανταστικό προπονητή. Είμαι πραγματικά τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που είμαι εδώ. Ως ποδοσφαιριστής πάντα θέλω να βρίσκομαι στο κορυφαίο επίπεδο. Και πριν λίγα χρόνια ήθελα να αγωνιστώ στη Λίβερπουλ, αλλά δεν είχε συμβεί τότε. Είμαι χαρούμενος που πλέον είμαι εδώ. Θέλω να βελτιωθώ, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κατακτήσω τίτλους. Γι’ αυτό είμαι εδώ», δήλωσε ο Σακίρι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.