Πασκουάλ: “Να τελειώσουμε τη σειρά”

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3-0 στη Θεσσαλονίκη και να τελειώσει τη σειρά στο επόμενο παιχνίδι, όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το δεύτερο ματς.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3-0 στη Θεσσαλονίκη και να τελειώσει τη σειρά στο επόμενο παιχνίδι, όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το δεύτερο ματς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω πως το παιχνίδι είχε ομοιότητες με το πρώτο ματς. Στο πρώτο μέρος κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι, παίξαμε καλά στην άμυνα. Στην επίθεση, εκτός των βολών που είχαμε κακό ποσοστό και εκτός μερικών ελεύθερων τριπόντων που χάσαμε, είχαμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος ήταν παρόμοια η κατάσταση. Στο τρίτο δεκάλεπτο κρατήσαμε την διαφορά, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε ποτέ και μας δυσκόλεψε. Στο τέλος πήραμε την σημαντική νίκη και τώρα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να τελειώσουμε την σειρά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παίζουμε καλά, με κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε. Κάναμε 11 λάθη σήμερα, που δεν μας κόστισαν. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα εκεί, ότι παλεύει και πως είναι συγκεντρωμένος, δείχνοντας χαρακτήρα. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως αν δεν είμαστε καλά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας προσπεράσει στο σκορ και να μας δυσκολέψει περισσότερο».

Για το αν το μυαλό της ομάδας του είναι στους τελικούς και για το πώς μπορεί να τους κινητοποιήσει ενόψει Game 3: «Έχετε δίκιο, ενδεχομένως να υπάρχει μία χαλάρωση στο μυαλό μας. Είναι ανθρώπινο όμως. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι το μυαλό μας είναι στους τελικούς. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε κερδίσει δύο παιχνίδια με πάνω από δέκα πόντους διαφορά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά».

Για τους ξένους της ομάδας: «Θα είμαι ικανοποιημένος αν κερδίσουμε στους τελικούς. Το σημαντικό είναι αυτό. Αν κερδίσουμε, κανένας δεν θα πει τίποτα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το είχα ξεκάθαρο το μυαλό μου από την πρώτη στιγμή, ότι αν έρθει η πρώτη μας ήττα, κάποιος θα νοσταλγήσει έναν παίκτη που κόπηκε. Περίμενα αυτή την ερώτηση μετά από μία ήττα, τώρα ελπίζω να μην χάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.