Για Τζάτζα Ρόμα και Μίλαν

Σε επιφυλακή βρίσκονται Μίλαν και Ρόμα μετά τις τελευταίες πληροφορίες ότι ο Σιμόνε Τζάτζα θα αποχωρήσει από τη Βαλένθια στο τέλος της σεζόν.

Σε επιφυλακή βρίσκονται Μίλαν και Ρόμα μετά τις τελευταίες πληροφορίες ότι ο Σιμόνε Τζάτζα θα αποχωρήσει από τη Βαλένθια στο τέλος της σεζόν.
 
Ο Ιταλός επιθετικός μαζί με τον πατέρα του, Αντόνιο, τον προπονητή των «νυχτερίδων» Μαρσελίνο και τον αθλητικό διευθυντή Πάμπλο Λονγκόρια συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης με θέμα την περαιτέρω συνεργασία τους.
 
Όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα, αφού η Βαλένθια δεν προτίθεται να τον κρατήσει άλλο, κυρίως λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στον σύλλογο λόγω του οικονομικού Fair Play.
 
Σύμφωνα με τον ιταλικό ηλεκτρονικό Τύπο, τόσο οι «νερατζούρι», όσο και οι «τζιαλορόσι» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
 
Ο 26χρονος διεθνής πέτυχε φέτος 12 γκολ και έδωσε δύο ασίστ σε 30 αγώνες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ωστόσο, τα εννέα τέρματά του επιτεύχθηκαν στις πρώτες δέκα αγωνιστικές της σεζόν και από τότε έχει σκοράρει μόλις δύο φορές μέσα στο 2018.
 
Αγωνίζεται στη Βαλένθια από τις αρχές του 2017, αρχικά ως δανεικός και από το περασμένο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.