Εκτός ο Κουίνσι, αγωνία για Λέτο!

Εξαιρετικά αμφίβολος για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη είναι ο Κουίνσι Οβούσου που υπέστη διάστρεμμα Α' βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Εξαιρετικά αμφίβολος για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη είναι ο Κουίνσι Οβούσου που υπέστη διάστρεμμα Α’ βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Γκανέζος άσος θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 5 με 7 μέρες και αναμένεται έτσι να κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Από κει και πέρα τη δική του «μάχη» με το χρόνο για το ματς με τη Ξάνθη αναμένεται να δώσει και ο Σεμπάστιαν Λέτο που στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση και κακές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ Γκέργκελι, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν τόσο οι Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης λόγω υποχρέωσης με την Εθνική Ομάδα όσο και ο Γιώργος Καραγκούνης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ουσιαστικά η προετοιμασία των «πράσινων» για τον αγώνα με τη Ξάνθη θα ξεκινήσει την Τρίτη καθώς οι καιρικές συνθήκες της Δευτέρας δε βοήθησαν τους παίκτες της ομάδας να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς.

Να σημειωθεί πως μετά από απόφαση του Φερέιρα, ο Ζέκα θα εκτίσει την ποινή για τις κάρτες που συμπλήρωσε, στο ματς με τον Εργοτέλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.