Αφρουδάκης: «Νίκη για τους φιλάθλους»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Γιώργος Αφρουδάκης στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο πόλο, για την ένατη αγωνιστική.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Γιώργος Αφρουδάκης στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο πόλο, για την ένατη αγωνιστική. Ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως αυτές οι αναμετρήσεις έχουν πάντα ιδιαιτερότητας. Ο Αφρουδάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αναλυτικά δήλωσε: «Το παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι. Πάντα κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες. Το περιμένουμε πώς και πώς γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Ακόμη πριν την κλήρωση σκεφτόμασταν πότε θα έχουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα. Δεν είναι πολλές οι νίκες του Παναθηναϊκού και η τελευταία είναι πριν δέκα χρόνια. Άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Είμαστε επίσης πίσω βαθμολογικά και θέλουμε να μειώσουμε ενώ πρέπει να κερδίσουμε και για τους οπαδούς που μας έχουν στηρίξει. Έχω δει καταστάσεις που σαν πολίστας δεν έχω ξαναδεί. Έχουν γεμίσει το ΟΑΚΑ πολλές φορές».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ένα πολύ δυνατό κορμό με καλό τερματοφύλακα και 8-9 πολύ δυνατούς παίκτες. Είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αυτή η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τόνισε: «Μας πείραξε ο αποκλεισμός από τον Πανιώνιο. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδας. Μας έθιξε το γόητρο και θέλουμε ρεβάνς. Παίζουμε με τον Πανιώνιο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε νίκη για να μπούμε στην τετράδα και να είμαστε καλή ψυχολογία».

Τέλος, ο Αφρουδάκης υπογράμμισε: «Έχουμε δύο ήττες στην έδρα μας και δεν έχουμε απόδοση καλή ως ομάδα. Το παραδεχόμαστε και είναι κάτι που μας ανησυχεί αλλά δεν είναι μαύρα τα πράγματα. Έχουμε δυο μεγάλες διακοπές στο πρωτάθλημα για το Ευρωπαϊκό και το Προλυμπιακό που θα σταματήσουν την διοργάνωση για 2 μήνες σε κάθε διακοπή. Θα αλλάξουν πολλά σε αυτά τα διαστήματα. Έχει δυνατότητα να αλλάξει ο Παναθηναϊκός και το πρωτάθλημα άλλωστε θα κριθεί τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Θέλουμε να έχουμε τότε καλή κατάσταση και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.