Ντιν: «Δεν ήθελε να με πουλήσει η Μπαρτσελόνα»

Ο Λούκας Ντιν ξεκαθάρισε πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του και πως χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο ίδιος, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον.

Ο Λούκας Ντιν ξεκαθάρισε πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του και πως χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο ίδιος, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον. Ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός τόνισε στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», πως θεωρεί ότι η μετεγγραφή του στην Έβερτον ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα του.

Χαρακτηριστικά, ο Ντιν υπογράμμισε: «Καταρχάς δεν ήθελαν να με πουλήσουν, αλλά είπα στην Μπαρτσελόνα παρακαλώ επιτρέψτε μου να πάω στην Έβερτον, επειδή είναι το καλύτερο για την καριέρα μου. Φιλοδοξία μου είναι να κερδίσω πολλά παιχνίδια και ένα τρόπαιο, αν και φέτος ο στόχος είναι η Έβερτον να πάει καλύτερα από πέρυσι. Η συνύπαρξη με σπουδαίες παίκτες με βελτίωσε, αλλά για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.