Αποφασισμένοι για ανατροπή στην ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ φέρονται αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο εφετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ φέρονται αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο εφετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» συζήτησαν τη Δευτέρα στην προπόνηση των Σπάτων και υπογράμμισαν πως μπορούν να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας. Χαρακτηριστικά, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν: «Εμείς θα το γυρίσουμε». 

Από εκεί και πέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλυσε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως η προσοχή τους θα πρέπει να στραφεί στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Λόπες και τον τιμωρημένο Λιβάγια.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.