Η σημασία του Ζέεφελντ

Αδειάζει η κλεψύδρα για την πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» στη νέα περίοδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 15 Ιουνίου.

Αδειάζει η κλεψύδρα για την πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» στη νέα περίοδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 15 Ιουνίου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο, τον Γιαννιώτη, τον Σιώπη, τον Τσιμίκα, τον Καμαρά και τον Μάνο, αναμένεται να είναι στο πρώτο ραντεβού και άλλα νέα πρόσωπα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις προτεραιότητες που έχουν βάλει οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, το συντομότερο δυνατό. Και θα υπάρχει συνέχεια στις αγορές του καλοκαιριού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ θα έχει μεγάλη σημασία. Ίσως μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να εμφυσήσει άμεσα την αγωνιστική φιλοσοφία του -αν προτιμάτε τα «θέλω» του- στους ποδοσφαιριστές του. Ασφαλώς και θα ασχοληθεί και με τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, τα «θεμέλια» της νέας σεζόν ουσιαστικά θα μπουν στις αυστριακές Αλπεις. Εκεί, όπου πέρσι ουσιαστικά είχε γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα του δυναμικού.

Εντελώς διαφορετική θα είναι η λογική που θα κινηθεί το τεχνικό επιτελείο από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Διότι τους περισσότερους από τους παίκτες τους γνωρίζει ο Μαρτίνς. Είναι το κέρδος από την έγκαιρη συμφωνία των «Πειραιωτών» με τον Πορτογάλο, αφού είχε τη δυνατότητα μέσα από τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος να δει από το «υλικό» του Ολυμπιακού και να εξάγει έτσι εξόχως χρήσιμα συμπεράσματα. Τώρα, το Ζέεφελντ δε θα είναι δοκιμασία για αρκετούς παίκτες, αλλά το «κτίσιμο» της ομάδας της επόμενης περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.