Προκρίθηκαν Γιακούποβιτς, Γεμουχίδης

Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς και ο Πάρις Γεμουχίδης προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Μονού στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F2 Futures - 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποκλείστηκαν, μετά από μεγάλη μάχη, οι Χάρης Καπόγιαννης, Μάρκος Καλοβελώνης.

Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς και ο Πάρις Γεμουχίδης προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Μονού στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F2 Futures – 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποκλείστηκαν, μετά από μεγάλη μάχη, οι Χάρης Καπόγιαννης, Μάρκος Καλοβελώνης.

Ο Γιώργος Γιωτόπουλος υποτάχθηκε στο Νο 2 του ταμπλό, Βρετανό Μπλούμφιλντ. Την ίδια τύχη είχε και η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ιταλίδα, Μπαλτούτσι, Νο 2 του τουρνουά. Στο Διπλό, συνεχίζουν οι Γιακούποβιτς/Γεμουχίδης και Βογάσαρη/Γκιοργκέσκα.

Ο Γιακούποβιτς δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και επικράτησε με 6-1, 6-2 του Αυστριακού Μπγιορν Προπστ. Ο Γεμουχίδης δεν άφησε περιθώρια στον Ζοάο Ντομίνγκεζ και πήρε στα γρήγορα τρία συνεχόμενα γκέιμ για να ολοκληρώσει το ματς που είχε διακοπεί λόγω βροχής την Μ. Τρίτη, με σκορ 6-4, 6-7(6), 6-3.

Ο Καπόγιαννης πήρε προβάδισμα στα σετ αλλά ο Ιταλός Μπέγκα κατάφερε να γυρίσει το ματς με 5-7, 6-4, 6-1. Σχεδόν την ίδια εξέλιξη είχε ο αγώνας του Καλοβελώνη με τον Ντεσέιν, Νο 5 του ταμπλό, που έληξε με  4-6, 6-0, 6-1 υπέρ του Βέλγου. Ο Γιωτόπουλος ήταν σχετικά εύκολος αντίπαλος για τον  Βρετανό Μπλούμφιλντ, ο οποίος επικράτησε με 6-1, 6-3.

Η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία της κόντρα στην Ιταλίδα, Μπαλτούτσι (Νο 2) και ηττήθηκε 6-4, 6-2. Φουλ για τελικό πάει το δίδυμο Βογάσαρη/Γκιοργκέσκα το οποίο προκρίθηκε σήμερα στα ημιτελικά με τη νίκη του 4-6, 6-4, 10-4 επί των  Λόπεθ (Μεξικό)/ Παρίθας Ντίαθ (Ισπανία). Στους «8» πέρασαν οι Γιακούποβιτς, Γεμουχίδης μετά τη νίκη τους 6-1, 6-2 επί των Μπισμπίκου/Νούνεζ (Πορτογαλία). Δεν τα κατάφεραν οι  Καλοβελώνης/ Καπόγιαννης που ηττήθηκαν από τους Ντομίνγκεζ/Φαλκάο (Πορτογαλία) με 4-6, 6-2, 10-7.

 Το πρόγραμμα των αγώνων της Μ. Πέμπτης 12/4 θα αρχίσει στις 10:00 και περιλαμβάνει 4 ματς με ελληνικό ενδιαφέρον. Θα παίξουν:
Στις 11:30: Γιακούποβιτς- Βάιτε (Γερμανία), Γεμουχίδης- Μπλούμφιλντ (Μ. Βρετανία, Νο 2)
Στις 15:00:  Βογάσαρη/ Γκιοργκέσκα (FYROM)- Μορατέλι/Σαβορέτι (Ιταλία)
Στις 15:30: Γεμουχίδης/Γιακούποβιτς (Νο 3)- Ντομίνγκεζ/Φαλκάο (Πορτογαλία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.