Στις… διαταγές του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά με γκολ του Λιονέλ Μέσι έφτασε στην έκτη συνεχόμενη νίκη της επί της Ατλέτικο, με 2-1 στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά με γκολ του Λιονέλ Μέσι έφτασε στην έκτη συνεχόμενη νίκη της επί της Ατλέτικο, με 2-1 στο “Βιθέντε Καλδερόν”. Οι “μπλαουγκράνα” κράτησαν στους δέκα βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ρεάλ και διατήρησαν τις όποιες ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Ντάνι Άλβες στο 36′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Οι “ροχιμπλάνκος”, ωστόσο, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49′ έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο τρίτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν έκανε το καθήκον του και στη συνέχεια… ανέλαβε ο δεύτερος.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει το χέρι για να φέρει την μπάλα εκεί που ήθελε. Στο 81′, όμως, ο Αργεντίνος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο… μέτρησε κανονικά, χαρίζοντας στην “Μπάρτσα” τρεις ακόμη βαθμούς. Ο Μέσι μάλιστα, έφτασε τα οκτώ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εναντίον της Ατλέτικο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Χουάνφραν, Γκάμπι, Τουράν (86′ Σίλβιο), Κόκε (77′ Σάλβιο), Αντριάν, Φαλκάο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές. Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Άλβες (72′ Κουένκα), Μασεράνο, Φάμπρεγας (79′ Πέδρο), Ινιέστα, Τσάβι, Μπούσκετς, Μέσι, Σάντσες (85′ Πικέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.