Στεφανίδη και Παπαχρήστου την Πέμπτη στο Όσλο, η Αναγνωστοπούλου στην Τσεχία

Δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, οι Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστούν την Πέμπτη στο Diamond League του Όσλο και μία ακόμη, η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου σε μίτινγκ της Τσεχίας.

Δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, οι Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστούν την Πέμπτη στο Diamond League του Όσλο και μία ακόμη, η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου σε μίτινγκ της Τσεχίας.

Η Στεφανίδη επιστρέφει στην Ευρώπη, προκειμένου να συνεχίσει τους αγώνες της στη θερινή περίοδο, με αποκορύφωμα φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ δεν είναι ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση, αφού ξεκίνησε αργά την προπόνησή της εξαιτίας τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικότερο για εκείνη, είναι ότι πλέον κάνει τους αγώνες της δίχως πόνο, γεγονός που της επιτρέπει να κυνηγάει την βελτίωση σε όλους τους τομείς. Η Στεφανίδη, η οποία έχει ξεπεράσει φέτος τα 4.64μ, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Σάντι Μόρις (4.88μ), Κέιτ Νάτζετ (4.71μ), Χόλι Μπράντσοου (4.70μ) και Αντζέλικα Σιντόροβα (4.60μ). Η 28χρονη άλτρια μετά τον αγώνα του Όσλο θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει στο Gala της Φιλοθέης (13/6).

Στο Οσλο θα βρίσκεται και η Βούλα Παπαχρήστου, που ψάχνει την ευκαιρία για μια καλή επίδοση, αφού ήδη έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση. Η αθλήτρια έχει κάνει με ευνοϊκό άνεμο 14.34μ στο τριπλούν, ενώ στα “Χανιά 2018” σημείωσε με κανονικές συνθήκες 13.93 μέτρα. Η Αμερικανίδα Τόρι Φράνκλιν (14.84μ), η Ολυμπιονίκης Κατερίν Ιμπαργκουέν (14.80μ) και η Τζαμαϊκανή Κίμπερλι Γουίλιαμς (14.64μ) ξεχωρίζουν με βάση τις επιδόσεις τους.

Τους αγώνες της συνεχίζει και η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, θα αγωνιστεί την Πέμπτη (7/6) στο μίτινγκ της Ευρωπαϊκής στην πόλη Τούρνοβ της Τσεχίας με στόχο τη βολή, που θα τη στείλει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Αναγνωστοπούλου έχει φετινό ρεκόρ 59.42μ, ενώ το όριο για τη διοργάνωση του Βερολίνου είναι 59.50 μέτρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.