Ο «Γερμανός» είπε «φταίω». ʼλλος;

0
Δημήτρης Παπανικολάου
14/06/2012 • 20:00
Ο «Γερμανός» είπε «φταίω». ʼλλος;
  • shares

Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Εθνικής μπορεί να χαλυβδώσει την ελληνική ομάδα και να την δούμε να κλείνει τους χώρους στους Ρώσους, κάνοντας δύσκολη την ζωή τους.
Ωστόσο για να συμβεί αυτό και να χαρεί όλη η Ελλάδα, οι διεθνείς θα πρέπει να μπουν  συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το 1ο λεπτό και όχι σαν υπνωτισμένοι όπως στα ματς με την Πολωνία και την Τσεχία.
Επίσης καλό θα είναι να κάνουν και την αυτοκριτική τους για την εικόνα που παρουσίασαν στα δύο πρώτα ημίχρονα των πρώτων αγώνων, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους.
Διότι μετά από 6 ημέρες και δύο αγώνες στο Euro, ο μόνος που έκανε την αυτοκριτική του ήταν ο Χοσέ Χολέμπας. Ο ομογενής από την Γερμανία, που ακόμα δεν έχει μάθει να μιλάει ελληνικά, μας είπε ξεκάθαρα ότι φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η Εθνική.
Ως τώρα ούτε ο Σάντος, ούτε οι διεθνείς που είχαν βρεθεί με τους δημοσιογράφους, είχαν αναφερθεί στις ευθύνες τους. Το «αδικήσαμε τους εαυτούς μας» που είπαν οι περισσότεροι, δεν αποτελεί αναγνώριση των κακών εμφανίσεων.
Ο Χολέμπας όμως, που είναι και της γερμανικής νοοτροπίας, δεν είχε πρόβλημα να πει ότι φταίει.
Μακάρι να κερδίσουμε την Ρωσία και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Αν δεν τα καταφέρουμε όμως, θα ήθελα να δω ποιος άλλος θα ακολουθήσει τον δρόμο του Χολέμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας...