Στην Αρχαία Ρώμη θα μας ξαναταξιδέψει ο Ridley Scott με το “Gladiator 2”

Θα είναι τόσο καλό όσο το πρώτο;Ο Ridley Scott σχεδιάζει να μας ξαναταξιδέψει στην Αρχαία Ρώμη με...

Θα είναι τόσο καλό όσο το πρώτο;

Ο Ridley Scott σχεδιάζει να μας ξαναταξιδέψει στην Αρχαία Ρώμη με το sequel της Βραβευμένης με Όσκαρ επικής ταινίας “Gladiator”.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Scott θέλει να σκηνοθετήσει το sequel μετά από 18 χρόνια. Το σενάριο το έχει γράψει ο Peter Craig, ο οποίος έχει γράψει τα “The Hunger Games: Mockingjay”(Part 1 και Part 2) και το επερχόμενο “Top Gun: Maverick”.

Λόγω του τέλους της πρώτης ταινίας, ο Russell Crowe δεν θα επιστρέψει να πρωταγωνιστήσει ως Maximus Decimus Meridius. Αντ’ αυτού, η νέα ταινία λέγεται ότι θα επικεντρώνεται στον Lucius, τον γιο της Lucilla, την οποία ενσάρκωσε η Connie Nielsen. Την Nielsen την είδαμε ως Queen Hippolyta στα “Wonder Woman”, “Justice League” και στο επερχόμενο “Wonder Woman 1984”. Τον Lucius ενσάρκωσε ο Spencer Treat Clark, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο “Marvel’s Agents of SHIELD” ως Alexander Braun/Werner von Strucker. Η ερχόμενη σεζόν θα καταφθάσει τον Ιούλιο του 2019.

Η παραγωγή της πρώτης ταινίας στοίχισε $103 εκ., αλλά τα έσοδά της άγγιξαν τα $460 εκ. παγκοσμίως. Η ταινία πήρε τις καλύτερες κριτικές. Κέρδισε πέντε Βραβεία Όσκαρ, μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Russell Crowe, Χρυσές Σφαίρες και Βραβεία BAFTA. Κύρια έμπνευσή του ήταν το βιβλίο του Daniel P. Mannix “Those About to Die” (1958).

Σεναριογράφοι ήταν οι David Franzoni, John Logan και William Nicholson. Η παραγωγή ανήκε στις DreamWorks Pictures και Universal Pictures. Πρωταγωνιστούσαν εκτός από τους Russell Crowe και Connie Nielsen που αναφέραμε πιο πάνω, οι Joaquin Phoenix, Ralf Möller, Oliver Reed, Djimon Hounsou, Derek Jacobi, John Shrapnel και Richard Harris.

Εξιστορούσε την άνοδο του Maximus Decimus Meridius, ενός διοικητού που προδόθηκε από τον γιο του Αυτοκράτορα Marcus Aurelius, τον Commodus, ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του για να πάρει τον θρόνο. Ο Maximus μέσω των μονομαχιών του προσπαθούσε να πάρει εκδίκηση από τον νέο Αυτοκράτορα για τη δολοφονία της οικογένειάς του.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς και οι νέες προσθήκες στο cast. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.