Νέο, άτιτλο project για τον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel

Με συντελεστή από το "Wonder Woman 1984".Ακόμα ένα project φαίνεται πως καταστρώνει το Marvel...

Με συντελεστή από το “Wonder Woman 1984”.

Ακόμα ένα project φαίνεται πως καταστρώνει το Marvel Studios και φέρνει τον David Callaham, σεναριογράφο του “Wonder Woman 1984”, από τον χώρο της κινηματογραφικής DC, αναφέρει το The Hashtag Show.

Τα δεδομένα μιλούν για μία κινηματογραφική προσθήκη. Ωστόσο, το πού, πώς, πότε και τι παραμένουν ακόμα άγνωστα, αφού δεν γνωρίζουμε ούτε τον τίτλο της νέας ταινίας. Όπως υποθέτει το The Hastag Show, το project αυτό αποκλείεται να έχει σχέση με την ερχόμενη για τη “Black Widow”, αφού η ταινία για την πράκτορα της S.H.I.E.L.D έχει ήδη βρει σεναριογράφο. Βεβαίως, ο Kevin Feige έχει ήδη κάνει λόγο για έφοδο γυναικών υπέρ-ηρωίδων στο MCU, οπότε δεν αποκλείεται να αναλαμβάνει, και πάλι, τη συγγραφή ενός σεναρίου με επίκεντρο μία γυναίκα του φανταστικού χώρου της Marvel, όπως έχει κάνει ήδη για τη DC.

Το “The Eternals” μένει για τους ίδιους λόγους εκτός υποθέσεων. Οπότε, αν δεν πρόκειται για κάποιο project το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί, όπως το “Dark Avengers”, τότε μιλάμε για μία καινούργια ταινία, για την οποία δεν έχει κάνει κανείς λόγο μέχρι τώρα.

Όσον αφορά την πιο πρόσφατη δουλειά του Callaham, το “Wonder Woman” με την πρεμιέρα του μεταπήδησε μερικούς μήνες μετά από την αναμενόμενη ημερομηνία. Η αλλαγή αυτή έγινε με σκοπό την επιτυχία της ταινίας στους κινηματογράφους. Ο Πρόεδρος της Warner Bros. δήλωσε, μάλιστα, πως, “Αυτή η ταινία θα βγει ακριβώς όταν πρέπει”.

Το πρόγραμμα του Callaham, κατά τα άλλα, φαίνεται αρκετά φορτωμένο. Ο σεναριογράφος έχει ήδη αναλάβει το “Zombieland 2”, του οποίου τα γυρίσματα έχουν οριστεί να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019, και όχι μόνο. Στα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνονται επιπλέον και το “The Expendables 4”, με τα γυρίσματα του να ξεκινούν εξίσου το 2019, και η reboot κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού “Mortal Kombat”.

Ο κινηματογραφικός κόσμος της Marvel είναι εξαιρετικά γεμάτος για τα μελλοντικά χρόνια. Σύντομα περιμένουμε την ταινία της “Captain Marvel”, για την οποία έχουμε ακούσει τόσα πολλά, ενώ το “Avengers 4” μας έχει αφήσει σε μεγάλη αναμονή, αφού μόλις πρόσφατα δόθηκε η απάντηση που αφορά το trailer του.

Τηλεοπτικά προχωράει εξίσου καλά. Νωρίτερα, μάλιστα, μάθαμε πως οι Falcon και Winter Soldier θα αποκτήσουν μία ολόδικη τους σειρά, για τη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.