«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά…» (video)

Ο Ρόναλντ Βάργκας μιλώντας στην κάμερα του Novasports παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υποστήριξε πως πέτυχαν τον στόχο τους και αυτό έχει σημασία.

Ο Ρόναλντ Βάργκας μιλώντας στην κάμερα του Novasports παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υποστήριξε πως πέτυχαν τον στόχο τους και αυτό έχει σημασία.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ του ντέρμπι:

Για το γεγονός ότι «καθάρισε» και τα τρία ντέρμπι: «Είμαι ευτυχισμένος επειδή σκόραρα και η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και θα φύγουμε όλοι με ένα τεράστιο χαμόγελο από το γήπεδο».

Για την εκτέλεση φάουλ: «Συνήθως την παραμονή του αγώνα δουλεύουμε στα φάουλ. Σήμερα έτυχε να το εκτέλεσα εγώ επειδή έλειπαν οι Μάνταλος και Γκάλο. Είμαι χαρούμενος επειδή κατάφερα και με τη βοήθεια της τύχης να σκοράρω».

Για το γεγονός ότι στην Ελλάδα σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι θα περίμενε κανείς: «Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ έχω την ευκαιρία να παίρνω την τελική πάσα. Μέχρι τώρα, όντως, δημιουργούσα περισσότερο αλλά εδώ, στην ΑΕΚ, έχω τις ευκαιρίες να σκοράρω και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ καταφέρνει να νικάει ακόμη κι αν δεν παίζει καλά: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθος πάσες εμείς που έπρεπε να φτιάξουμε παιχνίδι. Το καλό είναι ότι μας βοήθησαν άμυνα και τερματοφύλακας, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό και στη συνέχεια και ειδικά στα πλέι οφ».

Για το ποια είναι η θέση που του αρέσει περισσότερο: «Το σημαντικό είναι να μπορώ να παίζω. Σίγουρα προτιμώ να παίζω αριστερά σε αυτό το σύστημα που χρησιμοποιεί ο προπονητής ή πίσω από τον επιθετικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.