Καθυστέρηση για το Bloodstained: Ritual of the Night

Άσχημα νέα για την PS Vita έκδοση.Η κυκλοφορία του Bloodstained: Ritual of the Night μεταφέρεται...

Άσχημα νέα για την PS Vita έκδοση.

Η κυκλοφορία του Bloodstained: Ritual of the Night μεταφέρεται δυστυχώς για το 2019, ενώ ακόμη η PS Vita έκδοση του παιχνιδιού δεν θα κυκλοφορήσει στις αγορές.

Όπως ανακοίνωσε ο Koji Igarashi στους υποστηρικτές του Kickstarter και μέσω του YouTube, η καθυστέρηση αυτή επιτρέπει στην ομάδα “να αυξήσει τα επίπεδα ποιότητας του παιχνιδιού, ειδικά μετά από τα σχόλια γύρω από το Beta Backer Demo”.

Επιπλέον, η ανάπτυξη της PlayStation Vita έκδοσης έχει σταματήσει, καθώς αυτή δεν θα κυκλοφορήσει τελικά για τις κονσόλες χειρός της Sony.

Το τέλος της παραγωγής των Vita και των φυσικών αντιτύπων των παιχνιδιών της κονσόλας ανάγκασαν την developer εταιρεία να παραβλέψει τα Vita, ενώ αυτή της την απόφαση βοήθησε και το τέλος ορισμένων online store support features.

Όσοι backers επέλεξαν το Vita στην πλατφόρμα του Kickstarter για το Bloodstained θα μπορέσουν να επιλέξουν μια διαφορετική πλατφόρμα για το παιχνίδι, ή ακόμη και την επιστροφή των χρημάτων τους.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει βέβαια και με την Wii U έκδοση, καθώς προτιμήθηκε τελικά το Nintendo Switch.

Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Bloodstained: Ritual of the Night ήταν ο Μάρτιος του 2017, ύστερα από μια επιτυχημένη εκστρατεία Kickstarter, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν περισσότερα από $5,5 εκατομμύρια, αλλά τελικά μεταφέρθηκε για το 2018 για “παρόμοιους” λόγους.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.