Βλάχος: «Θέμα γοήτρου»

Τη νίκη γοήτρου θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός αύριο (9/5, 17:30) απέναντι στη Μπαρτσελονέτα, στην τελευταία αναμέτρησή του για τον Α΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης.

Τη νίκη γοήτρου θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός αύριο (9/5, 17:30) απέναντι στη Μπαρτσελονέτα, στην τελευταία αναμέτρησή του για τον Α΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης. Εχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το final-8 της Γένοβας, και μάλιστα ως πρώτοι του ομίλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο την επιτυχία τους, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.
 
«Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και τη μοναδική ομάδα που μαζί μ’ εμάς έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στο Final-8 στη Γένοβας. Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον βαθμολογικό. Είναι θέμα γοήτρου και συνέχειας των καλών παιχνιδιών που κάνουμε και οι δύο εδώ και αρκετό καιρό. Εμείς θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας για τελευταία φορά πριν τη Γένοβα και θέλουμε με νίκη να πανηγυρίσουμε μαζί την τρίτη στη σειρά πρόκριση μας στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την πρωτιά του ομίλου φυσικά», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων»
 
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των καλών εμφανίσεων. Παίζουμε με τη δεύτερη Μπαρτσελονέτα και θα είναι ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι, έστω κι αν δεν καθορίζει τίποτα. Θέλουμε τους φιλάθλους δυναμικά στο πλευρό μας, ώστε να κλείσουμε άλλη μία ευρωπαϊκή χρονιά αήττητοι στην έδρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.