Η Δανία και η Αίγυπτος στο δρόμο της Εθνικής

Τα εμπόδια της Δανίας και της Αιγύπτου θα κληθεί να ξεπεράσει η Εθνική ομάδα τένις γυναικών, προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του Γκρουπ II της Ευρωαφριανικής Ζώνης του Fed Cup που αρχίζει την Τετάρτη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Τα εμπόδια της Δανίας και της Αιγύπτου θα κληθεί να ξεπεράσει η Εθνική ομάδα τένις γυναικών, προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του Γκρουπ II της Ευρωαφριανικής Ζώνης του Fed Cup που αρχίζει την Τετάρτη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Με επικεφαλής την Μαρία Σάκκαρη, η ελληνική ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει το Σάββατο την άνοδο στo Γκρουπ Ι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην κλήρωση που έγινε την Τρίτη στο ΤΑΤΟΪ Club, η Εθνική Ελλάδας έπεσε τον 1ο όμιλο μαζί με την Αίγυπτο και τη Δανία. Στο 2ο όμιλο κληρώθηκαν η Νορβηγία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αρχίζουν την Τετάρτη στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Για τον όμιλο της Εθνικής μας θα βρεθούν αντιμέτωπες η Δανία με την Αίγυπτο. Η ελληνική ομάδα έχει ρεπό και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη στις 11 το πρωί, οπότε και θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο, ενώ την Παρασκευή θα παίξει με τη Δανία που είναι επικεφαλής του 1ου ομίλου.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου περιλαμβάνει τις συναντήσεις, Βοσνία – Λουξεμβούργο και Νορβηγία – Ισραήλ.

Τα κανάλια novasports θα μεταδώσουν την Τετάρτη τη συνάντηση της Βοσνίας με το Λουξεμβούργο. Η πρώτη σύνδεση με το ΤΑΤΟΪ Club θα γίνει στις 11 το πρωί. Το πρόγραμμα κάθε συνάντησης περιλαμβάνει δύο αγώνες στο απλό και έναν στο διπλό.

Επιπλέον, από την Πέμπτη θα αρχίσουν οι μεταδόσεις από τα κανάλια novasports των αγώνων της ελληνικής ομάδας, την οποία στελεχώνουν οι Μαρία Σάκκαρη (Νο49 στον κόσμο), Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο171), Ελένη Κορδολαίμη (Νο504) και Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο1212), υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Τάσου Μπαβέλα.

Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα play-off της ανόδου, που θα γίνουν το Σάββατο. Η πρώτη ομάδα του 1ου ομίλου θα αναμετρηθεί με την δεύτερη του 2ου ομίλου και εναλλάξ, με τις δυο νικήτριες ομάδες να εξασφαλίζουν την άνοδο στην 1η κατηγορία του Fed Cup. 

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση θα αναμετρηθούν στα play-off της παραμονής και η 4η ομάδα από τον 2ο όμιλο θα υποβιβαστεί απευθείας στην 3η κατηγορία. 

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τη www.viva.gr, ενώ στη διάρκεια των αγώνων θα πωλούνται εισιτήρια και από την είσοδο του TATΟΪ Club. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.