Με σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα και οι απουσίες κάνουν δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι για το 2019 - Αποχαιρέτισε και ο Μαλίκ Πόουπ

Τα προβλήματα και οι απουσίες κάνουν δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι για το 2019.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Κολοσσό και θα αγωνισθεί στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μορέιρα και Γκάρετ. Ο Αγκολέζος σέντερ βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει την ομάδα, καθώς αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο Γκάρετ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, αλλά και την ίωση που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται.
Μεταξύ άλλων, αποχαιρέτισε σήμερα (4/1) τους “ασπρόμαυρους” και ο Μαλίκ Πόουπ. Ο νεαρός Αμερικανός παίκτης δεν υπολογιζόταν για τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάντως, παρά μόνο σε αυτά για το Basketball Champions League. Θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

 
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που πρόκειται να «πετάξει» για τη Ρόδο, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τζόουνς, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Αθηναίου, Τσόχλας, Τέπιτς, Μαργαρίτης, Ζάρας, Χάτσερ και Γκος.  

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.