Προθεσμία μέχρι την Τρίτη

Εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης του Πέτρου Παππά, η ...θηλιά της Ουέφα σφίγγει στο "λαιμό" της ΑΕΚ. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη πρέπει να έχουν μπει στο ταμείο της ΠΑΕ το λιγότερο 5 εκατομμύρια ευρώ για να υπάρχουν ελπίδες να ανατραπούν τα έως τώρα δεδομένα.

Εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης του Πέτρου Παππά, η …θηλιά της Ουέφα σφίγγει στο “λαιμό” της ΑΕΚ. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη πρέπει να έχουν μπει στο ταμείο της ΠΑΕ το λιγότερο 5 εκατομμύρια ευρώ για να υπάρχουν ελπίδες να ανατραπούν τα έως τώρα δεδομένα.


Το σίγουρο είναι ότι χρόνος δεν υπάρχει για την ΑΕΚ. Η Ουέφα περιμένει το αργότερο μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου τα έγγραφα που θα πιστοποιούν ότι η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έχει κάνει βήματα προς την εξυγίανσή της. Μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είτε άκουγαν λόγια, είτε τους είχε παρουσιαστεί μια οικονομική κατάσταση, διαφορετική απ’ αυτή που πραγματικά ισχύει στην ελληνική ομάδα. Αυτή τη φορά όμως το μαχαίρι έχει φτάσει στο …κόκκαλο.

Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι του δικεφάλου είναι ότι το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη θα πρέπει να έχουν βρεθεί με κάποιο τρόπο τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση. Μία μέρα αργότερα θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία της Ουέφα μεταφρασμένα τα έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται ότι γίνεται έμπρακτη προσπάθεια από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ για το παρών και το μέλλον.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και πλέον όλοι στην ομάδα “κρέμονται” από τα χείλη του Πέτρου Παππά και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, οι οποίοι προς το παρών δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Από το πρωί της Πέμπτης (9/2) μέχρι και αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, βρισκόταν στα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα ο λογιστής του κ. Παππά, με σκοπό να ελέγξει όσο γίνεται πιο αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, πριν τοποθετηθεί επίσημα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, με την αγωνία του κόσμου να …χτυπάει κόκκινο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.