Δέλλας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ» (video)

Μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει πως πλέον η ομάδα του αφήνει πίσω το ματς με τον Ηρακλή και συγκεντρώνεται στην ΑΕΚ ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε πως με την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του δεν μπορούσε να κερδίσει όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος.

Μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει πως πλέον η ομάδα του αφήνει πίσω το ματς με τον Ηρακλή και συγκεντρώνεται στην ΑΕΚ ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε πως με την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του δεν μπορούσε να κερδίσει όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. 

Αναλυτικά:

Δέλλας: «Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά. 

Εχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια. 

Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών. 

Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Εχουμε την πρόκληση του κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Παπαδόπουλος: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα όσα είδα σήμερα. Ήμασταν κακοί και δεν κάναμε όσα θα θέλαμε. Δυστυχώς πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, αλλά σίγουρα εμένα  δεν μου αρέσει η ομάδα μου να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια».

Για το αν επηρέασε το άγχος για τη νίκη: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το πιο όμορφο επάγγελμα που υπάρχει, αφού ουσιαστικά κάνουν το χόμπι τους. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να υπάρχει άγχος. Εμείς θέλαμε να βγούμε να παίξουμε μπάλα. Αυτό θέλαμε αλλά δεν το κάναμε. Αν υπήρχε άγχος δεν υπάρχει λόγος να συνέβη αυτό».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Δεν ήταν στόχος μας η πεντάδα. Με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα δείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια, είμαστε μακριά, έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα το παλέψουμε. Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ την ομάδα μου να έχει τέτοια απόδοση, γιατί διαφορετικά δεν θα κερδίσουμε κανέναν».

Για τον σχηματισμό του Ηρακλή: «Δεν μάρκαρε κανείς από τους μεσοεπιθετικούς μας. Δεν είχαν θέληση. Τα στόπερ του Ατρομήτου κατέβαιναν μέχρι την περιοχή μας. Περίμενα πως αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μου θα βγάζαμε κάτι καλό επιθετικά όμως δεν κάναμε τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.