Κιελίνι: «Ο Ικάρντι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει!»

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιέλινι ονομάτισε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του, πλην του συμπαίκτη του πλέον, Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιέλινι ονομάτισε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του, πλην του συμπαίκτη του πλέον, Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτός είναι ο Μάουρο Ικάρντι, ο αρχηγός της Ίντερ.
Μπορεί ο Κιελίνι να αναδείχτηκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες στο πρόσφατο Derby d’Italia της προηγούμενης Παρασκευή, αλλά τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον Αργεντινό επιθετικό. 

«Κατά τη γνώμη μου, ο Ικάρντι είναι ο δεύτερος καλύτερος επιθετικός που έχω μαρκάρει μέσα στην μικρή περιοχή», δήλωσε ο Κιελίνι.
«Πρέπει να είσαι πολύ καλά διανοητικά, με την έννοια ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όλη την ώρα. Έχω συναντήσει μόνο κάποιον που είναι χειρότερος απ΄αυτόν, αλλά παίζει μαζί μου φέτος, ο Κριστιάνο!»

«Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και αυτό είναι καλό. 
Είναι σωστό να είσαι ανοιχτόμυαλος και να μαθαίνεις νέα πράγματα, αλλιώς δεν θα βελτιωθείς ποτέ. Θα είναι ωραίο να διατηρήσουμε τον ιταλικό πολιτισμό που μας επέτρεψε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα.
Αν κοιτάξουμε πίσω σκέφτομαι: Φάμπιο Καναβάρο, Αλεσάντρο  Νέστα, Φράνκο Μπαρέζι, Πάολο Μαλντίνι, για να μην πάω και πιο πίσω στον Κλαούντιο Τζεντίλε και στον Γκαετάνο Σιρέα.

Mαλντίνι – Μπαρέζι έπαιξαν μαζί 196 παιχνίδια και η Μίλαν δέχτηκε μόλις 29 τέρματα

«Με λίγα λόγια, η ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει γίνει από μεγάλους αμυντικούς, σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον θα έχουμε ιστορίες μεγαλύτερων νικών, που θα επιτευχθούν πιθανώς χάρη σε μεγάλους αμυντικούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.