Κοντά στον Στιλ ο Ολυμπιακός

Ο Λουκ Στιλ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τον Ζοσέ Σα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Λουκ Στιλ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τον Ζοσέ Σα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες κατέληξαν στην περίπτωση του Άγγλου τερματοφύλακα, καθώς θεωρούν πως δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, από το 2014 έως το 2017. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία είχε τέσσερις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και μια στο κύπελλο Αγγλίας, στο τελευταίο ματς με την Τσέλσι, όπου η ομάδα του ηττήθηκε 2-0, όμως ο ίδιος έπιασε πέναλτι του Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Στιλ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα της Championship. Οι επαφές των δυο πλευρών φαίνεται πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το θέμα θα κλείσει εντός της εβδομάδας.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Στιλ, τότε ο Ολυμπιακός θα στρέψει και πάλι την προσοχή του στον Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου. Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Νέας Σμύρνης παραμένει στη λίστα των “ερυθρολεύκων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.