Αζάρ: ”Μου είναι εύκολο να χαμογελάω, δεν ξέρω για το μέλλον”

Ο Εντέν Αζάρ έγινε μετεγγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού όμως παρέμεινε στο Λονδίνο και την Τσέλσι. Η σεζόν άρχισε εκπληκτικά με τον Βέλγο να έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και μια ''ζωγραφιά'' στο κύπελλο.

Ο Εντέν Αζάρ έγινε μετεγγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού όμως παρέμεινε στο Λονδίνο και την Τσέλσι. Η σεζόν άρχισε εκπληκτικά με τον Βέλγο να έχει πετύχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και μια ”ζωγραφιά” στο κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε ξένα μέσα ενημέρωσης:

”Δεν βάζω προσωπικούς στόχους. Μοναδικός στόχος έιναι να κερδίζουμε κάποιον τίτλο κάθε χρόνο. Θέλω να κερδίζω τρόπαια. Δεν έχει σημασία πόσα γκολ θα πετύχω, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και κερδίζω αγώνες.Επειδή σκοράρω αυτή την εποχή όλοι με τοποθετούν στην κορυφαία τριάδα. Χαίρομαι και θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό.Είμαι ο ίδιος ποδοσφαιριστής που ήμουν και από δύο,τρία χρόνια,απλά τώρα σκοράρω περισσότερο και θέλω να συνεχίσω.Νιώθω πολύ καλά, παίζουμε δυνατά ματς με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο, όπως παίξαμε και με την Εθνική Βελγίου. Αυτός είναι ένας λόγος που κρατιέμαι σε φόρμα.”

Ακόμα δεν υπογράψει τη νέα συμφωνία του με τη Τσέλσι ,απολαμβάνει τη ζωή στο Στάμφορντ Μπριτζ αλλά δεν γνωρίζει το μέλλον του.

”Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά προσπαθώ να παραμένω χαρούμενος την ώρα που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Για την ώρα κερδίζουμε αγώνες και είναι πιο εύκολο για μένα να χαμογελάω στο γήπεδο. Είμαστε καλά, σκοράρουμε, παίζουμε καλά, το απολαμβάνουμε αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.”

”Πέρσι κερδίσαμε το FA Cup, γνωριζουμε πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Η Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν πολύ καλούς παίκτες.” είπε στο τέλος της συνέντευξης ο Βέλγος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.