Ένα μικρό διάλειμμα κάνει το manga του “My Hero Academia”

"Plus Ultra" μέχρι την επιστροφή.Ένα μικρό κενό θα ακολουθήσει μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου...

“Plus Ultra” μέχρι την επιστροφή.

Ένα μικρό κενό θα ακολουθήσει μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου του “My Hero Academia” στο Weekly Shonen Jump.

Συγκεκριμένα, και όπως μεταφέρει το comicbook, το κεφάλαιο 203 δεν θα έρθει στα χέρια του κοινού στην αναμενόμενη ημερομηνία, αλλά στις 29 Οκτωβρίου. Και βρήκε, μάλιστα, μία λίγο ακατάλληλη στιγμή, αφού οι γνωστοί εκπαιδευόμενοι ήρωες βρίσκονται και πάλι ενδιαμέσου δοκιμασιών και ταυτόχρονα συναισθηματικών εκδηλώσεων, στο κεφάλαιο 202.

Το γεγονός άφησε τους φαν σε έντονη αγωνία και σχετικά απροετοίμαστους, αφού ο δημιουργός του manga, Kohei Horikoshi, δεν άφησε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετική με το κενό που θα μεσολαβήσει των δύο κεφαλαίων.

 

Με τον ιαπωνικό τίτλο “Boku no Hīrō Akademia” το manga του Horikoshi πρωτοεμφανίστηκε στο Weekly Shonen Jump στις 7 Ιουλίου του 2014. Η ιστορία του τοποθετείτε σε ένα μακρινό μέλλον, όπου σχεδόν όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κάποια ιδιομορφία. Κάποιοι τις χρησιμοποιούν για καλό σκοπό και γίνονται ήρωες, άλλοι δεν τις εξελίσσουν και ζουν φυσιολογικές ζωές, ενώ υπάρχουν και αυτοί που η κακή τους διάθεση τρομοκρατεί το κοινό και φέρνει συμφορές.

Οι πρωταγωνιστές μας είναι οι μαθητές της Ακαδημίας Ηρώων, και συγκεκριμένα αυτοί της τάξης 1-A. Ανάμεσα τους και ο κεντρικός χαρακτήρας της υπόθεσης, Izuku Midoriya, ένα ξεχωριστό αγόρι σε αυτόν τον φουτουριστικό κόσμο. Οι μαθητές προπονούνται καθημερινά για να επιτύχουν τον στόχο τους, να γίνουν επισήμως ήρωες, και βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με δοκιμασίες, οι περισσότερες ενδοσχολικές.

Σε μία παρόμοια δοκιμασία μας άφησε το κεφάλαιο 202. Παράλληλα, μία συζήτηση μεταξύ των All Might, Izuku και Bakugo εξελίσσεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ η προσοχή της ιστορίας πέφτει, αργότερα, περισσότερο επάνω σε έναν άλλο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του manga, τον Todoroki Shouto.

Το anime, με τη σειρά του, έκλεισε την 3η του σεζόν κλείνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας. Ένα καινούργιο, ωστόσο, θα ανοίξει όταν φτάσει η 4η, η οποία επιβεβαιώθηκε στους τίτλους τέλους του φινάλε της τελευταίας σεζόν. Μέχρι να επιστρέψουν στη δράση οι αγαπημένοι σας ήρωες μην ξεχνάτε, “Plus Ultra!”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.