Μοναδικός απών ο Φέισα

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά τα Χριστούγεννα στον Ερνέστο Βαλβέρδε που είδε όλους τους παίκτες εκτός του Φέισα να προπονούνται κανονικά.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά τα Χριστούγεννα  στον  Ερνέστο Βαλβέρδε που είδε όλους τους παίκτες εκτός του Φέισα να προπονούνται κανονικά. Ο Ζαν Μακούν, ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Μάρκο Πάντελιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν πριν τα Χριστούγεννα και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα  εκγύμνασης.

Όσον αφορά τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο 23χρονος Σέρβος μέσος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας αφού  αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα Ιανουαρίου. Έτσι λοιπόν ο Βάσκος τεχνικός θα έχει σχεδόν όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο της ερχόμενη Τετάρτη.
 
Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του Γιάννη Ζαραδούκα ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής αριστερός μπακ ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κάταϊ ο οποίος επίσης θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Τέλος διαφορετική είναι η περίπτωση του Χαβίτο που δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.