Σταυρόπουλος: « Να είμαστε έτοιμοι»

Στην ετοιμότητα του Ολυμπιακού για τη φάση του TOP «16» της Euroleague ποντάρει ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος έθεσε το στόχο της ομάδας που είναι η πρόκριση στα προημιτελικά.

Στην ετοιμότητα του Ολυμπιακού για τη φάση του TOP «16» της Euroleague ποντάρει ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος. Με δηλώσεις στο Novasports, αναφέρθηκε τόσο στην κλήρωση των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.


Για την κλήρωση: «Στόχος μας την αρχή ήταν να περάσουμε αρχικά στους TOP «16» και μετά στα πλέι οφ. Είμαστε στους 16 καλύτερους της Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά».


Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού: «Όταν έγινε η κλήρωση στην αρχή, όλοι λέγανε ότι είχαμε το πιο εύκολο όμιλο και όμως ήταν από τους πιο αμφίρροπους. Δε νομίζω ότι αυτό σημαίνει κάτι. Είδαμε πως έμεινε εκτός η Κάχα Λαμποράλ. όλα εξαρτώνται από το αν θα είσαι έτοιμος για να παίξεις στα παιχνίδια αυτά. Πάντως είναι καλός όμιλος γιατί έχει. εύκολα παιχνίδια.


Για το γεγονός πως τρεις ισπανικές ομάδες βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο: «Ήταν ένα σενάριο που γνωρίζαμε ότι μπορούσε να γίνει. Όπως και από τι στιγμή που μετά από πολύ καιρό είχαμε τρεις ιταλικές ομάδες, σίγουρα ήταν ένα σενάριο που μπορούσε να υπάρξει Ωστόσο ήταν η τελευταία φορά που γίνεται κλήρωση για τους ΤΟΠ «16» καθώς από τη νέα ρονιά θα υπάρχουν δυο όμιλοι των «8». Επίσης από την επόμενη σεζόν θα έχουμε ματς την Πέμπτη και την Παρασκευή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.