Ελιγιάχου: Πάμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άντρες!

Μπορεί στις τάξεις της Μακάμπι να επικρατεί απογοήτευση από την ήττα της Πέμπτης από τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση στην Αθήνα σύμφωνα με τον Λιόρ Ελιγιάχου.

Η «μάχη» με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό και δη στο ΟΑΚΑ (5/4) δεν είναι ότι πιο… δελεαστικό για τους παίκτες της Μακάμπι. Ο Λιορ Ελιγιάχου δήλωσε πως πρέπει να «παλέψουν» και μάλιστα όπως κάνουν οι άντρες.
«Θα πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας ό,τι έγινε μέχρι τώρα και να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε.

Ελπίζω να αποδείξουμε και στο ΟΑΚΑ ό,τι έχουμε αποδείξει πολλές φορές φέτος: πως είμαστε μία ομάδα ανδρών!», ήταν τα λόγια του Ισραηλινού άσου.

Μιλώντας για την ψυχολογία στο στρατόπεδο της «Ομάδας του Λαού» μετά από την ήττα από το «τριφύλλι», ο Ελιγιάχου εξήγησε πως «είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ο κόσμος ήρθε και γέμισε το γήπεδο για να μας δώσει ενέργεια και ώθηση προς τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς».

Οι παίκτες της Μακάμπι, γυρνούν στην Αθήνα για να κάνουν αυτό που απεύχονταν. Να διεκδικήσουν την πρόκριση μπροστά σε χιλιάδες φίλους του Παναθηναίκού, οι οποίοι θα έχουν μετατρέψει -για μια ακόμη φορά- το ΟΑΚΑ σε «καυτή» έδρα. «Παρά την απογοήτευσή μας, ωστόσο, πρέπει να πάμε να παίξουμε την Πέμπτη στην Αθήνα για την πρόκριση. Το ΟΑΚΑ είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη και δεν είναι ιδανικό για μας να διεκδικούμε την πρόκριση εκεί σε πέμπτο αγώνα, αλλά θα παλέψουμε», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.