Άντεξε στο… εχθρικό με την Μπερ Σεβά (video)

Ντουρμισάι και Βαλμπουενά οι σκόρερ στο 2-2 με τους Ισραηλινούς

Το αντιαθλητικό παιχνίδι των Ισραηλινών επηρρέασε τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως κατάφερε να αντέξει και να ισοφαρίσει 2-2 στο τέλος της αναμέτρησης.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Μαρτίνς είχε περισσότερες επιλογές σε σχέση με τη χθεσινή αναμέτρηση. Ξεκίνησε με 4-2-3-1, Σα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Ελ Αμπντελαουί, αριστερά τον Κούτρη, στο κέντρο της άμυνας Μπα και Βούκοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικά χαφ τον Τοροσίδη και το νεαρό Σουρλή, αριστερά τον Γιώργο Μασούρα, δεξιά τον Ποντένσε, δεκάρι τον Φορτούνη και κορυφή τον Ντουρμισάι. Οι Ισραηλινοί έπαιξαν με 4-3-3 και στην ενδεκάδα τους τρεις παίκτες που είχαν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, τους Σέτκους, Μιγκέλ Βίτορ και Χασελμπάινκ.

Προηγήθηκε, αλλά πλήρωσε μια ολιγωρία

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε την αναμέτρηση από το ξεκίνημα. Χτύπησε την πόρτα του γκολ νωρίς, αλλά το γυριστό του Ελ Αμπντελαουί έφυγε έξω. Το 1-0 ήρθε στο 28′ όταν ο Ποντένσε κράτησε ωραία την μπάλα, σέντραρε και ο Ντουρμισάι με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μετά από 6 λεπτά ήρθε η ισοφάριση, όταν η άμυνα των ερυθρολεύκων “πάγωσε”, ο Μπεν Σαχάρ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Σα και πλάσαρε για το 1-1 του ημιχρόνου.

Εχθρικό αντί για φιλικό

Στο δεύτερο μέρος οι Ισραηλινοί έπαιζαν στα όρια του αντιαθλητικού, εκνευρίζοντας παίκτες και προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού. Αποκορύφωμα το μαρκάρισμα του Γιοσέτι στον Ελ Αμπντελαουί το οποίο θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη, αλλά πέρασε με κίτρινη. Σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές το ματς έχασε το ρυθμό του, με την Χάποελ να βρίσκει το 2-1 στο 60′ με καταπληκτική ατομική προσπάθει του Χασελμπάινκ. Μετά το γκολ ο Μαρτίνς έπαιξε με Σολδάνο – Γκερέρο δίδυμο στην κορυφή, αλλά οι δυο τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Το τελικό 2-2 έγραψε ο Βαλμπουενά, ο οποίος κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι.
Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης(46′ Γκιλιέρμε), Βούκοβιτς(73′ Σεμέδο), Μπα(60′ Παπαδόπουλος), Ελ Αμπντελαουί(67′ Ανδρούτσος), Μασούρας(60′ Ραντζέλοβιτς), Κούτρης(46′ Τσιμίκας), Σουρλής(77′ Μπρούνο), Ποντένσε(44′ Βαλμπουενά), Ντουρμισάι(60′ Γκερέρο),Φορτούνης(60′ Σολδάνο)

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Σέτκους, Γκόλντεμπεργκ, Μπεν Μπιτόν, Αμίτ Μπιτόν, Βίτορ, Σαμίρ, Σαμπάγκ, Σαφουρί, Μάριν, Χάσελμπάινκ, Σαχάρ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.