Αμφίβολος ο Γεωργαλλής

Ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο αγώνα των ημιτελικών της Α1, με τον Γιάννη Γεωργαλλή να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο αγώνα των ημιτελικών της Α1, με τον Γιάννη Γεωργαλλή να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο 28χρονος γκαρντ υπέστη τράβηγμα στη γάμπα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους» να θεωρείτε εξαιρετικά αμφίβολη. Οι Ροδίτες δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης.

Παράλληλα η διοίκηση του Κολοσσού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι αύριο (Πέμπτη) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της β’ φάσης των πλέι-οφ της Α1. Η προπώληση θα γίνει από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) τις εξής ημέρες και ώρες:
Πέμπτη: Από τις 11:00 μέχρι και τις 15:00
Παρασκευή: Από τις 10:00 μέχρι και τις 15:00

Σε περίπτωση που υπάρχουν εισιτήρια, θα τεθούν στη διάθεσή των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) από τις 14:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του από τα γραφεία της ομάδας μας, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει. Η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο και το ζεστό χειροκρότημα θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πορεία και την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι αθλητές της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.