«Θα φύγει σωστά από τη Λιόν ο Φεκίρ»

Θετική θα προσπαθήσει να κρατήσει ο Ναμπίλ Φεκίρ τη σχέση του με τη διοίκηση της Λιόν, ακόμα κι αν προτιμήσει να εκπληρώσει το όνειρό του και να φύγει για να αγωνιστεί σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

Θετική θα προσπαθήσει να κρατήσει ο Ναμπίλ Φεκίρ τη σχέση του με τη διοίκηση της Λιόν, ακόμα κι αν προτιμήσει να εκπληρώσει το όνειρό του και να φύγει για να αγωνιστεί σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.
 
Ο αρχηγός των «λιονέ» διανύει εξαιρετική σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει 16 γκολ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται Λίβερπουλ και Αρσεναλ.
 
«Οι κινήσεις καριέρας ενός παίκτη δεν σχετίζονται απαραίτητα με τις επιτυχίες της ομάδας του», εξήγησε ο Ζαν Πιέρ Μπερν, όταν ρωτήθηκε αν η μεταγραφή του πελάτη του θα εξαρτηθεί από την πρόκριση της Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Αν στο τέλος της σεζόν πρέπει να ληφθεί μία απόφαση, κάτι που δεν ισχύει τώρα, θα το συζητήσουμε με τον πρόεδρο Ζαν Μισέλ Ολάς και θα βρούμε την κατάλληλη λύση. Πάνω απ’ όλα θα σεβαστούμε τη Λιόν. Δεν θέλουμε να φύγουμε καταστρέφοντας τη σχέση μας. Η Λιόν είναι ένας από τους μεγαλύτερους γαλλικούς συλλόγους», εξήγησε ο Μπερν.
 
«Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θα πρέπει να κάνουμε κίνηση για μεταγραφή. Η απόφαση θα ληφθεί με εξυπνάδα και επαγγελματισμό, προς το συμφέρον όλων των πλευρών. Όταν ένας παίκτης φεύγει από μία ομάδα που του έχει προσφέρει τα πάντα, πρέπει να φύγει με καλές συνθήκες, όταν πρέπει να φύγει», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.