Λουτσιάνο, η επιστροφή!

Με γκολ του Ματίας Γιόχανσον στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Σπάρτης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο. Αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Λουτσιάνο, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μυστακίδης.

Με γκολ του Ματίας Γιόχανσον στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Σπάρτης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο. Αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Λουτσιάνο, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μυστακίδης.  

Το πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλό τέμπο και οι Πράσινοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μολίνς, Δώνη και Ινσούα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές το Τριφύλλι με τον Ουάρντεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο ρυθμός και ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ματίας Γιόχανσον, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Πάντως η είδηση είναι η επιστροφή του Λουτσιάνο στη δράση! Μετά από έξι μήνες απουσίας από τα γήπεδα, ο Λουτσιάνο Νέβες αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε για 45 λεπτά, ωστόσο φάνηκε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρει το ρυθμό του και ήταν επηρεασμένος από το μεγάλο διάστημα απουσίας από την αγωνιστική δράση. Στο φιλικό ματς με τη Σπάρτη έπαιξε και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Διαιτητής: Ελένη Λαμπαδαρίου

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κάτσε, Τζανδάρης, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Μολίνς, Δώνης

Αγωνίστηκαν και οι: Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας

Σπάρτη: Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Νιάρος, Τσιμότζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Γραικός, Ουάρντεν

Στον πάγκο : Μακρυωνίτης, Δεινόπαπας, Δοδοντσάκης, Συμεωνίδης, Κατσίκης, Μπέλη, Ρομπάνο, Μπουζούκης, Σαδραβέλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.