Προχωράει για τον Αλμπάνη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εμφανίζεται αποφασισμένη για την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές μεταξύ των δυο ομάδων για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η ΑΕΚ εμφανίζεται αποφασισμένη για την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές μεταξύ των δυο ομάδων για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη μετεγγραφή και τις τελευταίες ημέρες φέρεται να είχε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της «ελαφράς ταξιαρχίας», Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο ομάδες. 

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να εντείνουν τις επαφές τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Έλληνα επιθετικό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αλμπάνης μετράει επτά γκολ σε 25 συμμετοχές στο εφετινό πρωτάθλημα, με τη φανέλα των νεοφώτιστων. Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.