Θέλει να παίξει στη φιέστα ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος φέρεται να επιθυμεί η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να συνδυαστεί με τη φιέστα της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Μάνταλος φέρεται να επιθυμεί η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να συνδυαστεί με τη φιέστα της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, εκεί που οι «κιτρινόμαυροι» θα γιορτάσουν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ελλάδας, μετά από 24 χρόνια. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να κερδίσουν τον Πλατανιά στο ματς της επόμενης αγωνιστικής και έτσι στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα χρειάζονται μόνο ένα βαθμό, για να στεφθούν πρωταθλητές. 

Ο Μάνταλος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Μεγάλης Πέμπτης, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Λεβαδειακό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.