«Το άγχος στον Ολυμπιακό πλέον»

Οι Ιταλοί είναι πεπεισμένοι ότι η Σιένα θα τα καταφέρει να πάρει έστω και μια νίκη στον Πειραιά και θα επιστρέψει στο «σπίτι» της για να κατακτήσει και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Οι Ιταλοί είναι πεπεισμένοι ότι η Σιένα θα τα καταφέρει να πάρει έστω και μια νίκη στον Πειραιά και θα επιστρέψει στο «σπίτι» της για να κατακτήσει και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως πλέον ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα έχει το άγχος και πως η ομάδα του Πιανιτζιάνι θα καταφέρει να φτάσει στο στόχο της. Μάλιστα γράφουν ότι ήταν καλύτερη από τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα η «La Nazione» αναφέρει «Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες σειρές, αλλά αυτό που θα συμβεί στα δύο επόμενα παιχνίδια και σε πρώτη φάση σε αυτό της Τετάρτης.

Τα συναισθήματα είναι θετικά, καθώς η Σιένα έδειξε στους δύο πρώτους αγώνες ότι είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Το θέμα με το αγωνιστικό μπλακ άουτ θα λυθεί γιατί δεν μιλάμε μόνο για κούραση αλλά και για πολλές χαμένες βολές.

Και στο τρίτο ματς θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα έχει το άγχος για το αποτέλεσμα. Άλλωστε ο Ίβκοβιτς και οι παίκτες του το ξέρουν καλά ότι αν επιστρέψουν στη Σιένα για πέμπτο ματς δεν θα είναι μία ευχάριστη εκδρομή».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.