Ατρόμητος- Skoda Ξάνθη: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ατρόμητος- Skoda Ξάνθη.

Δείτε τι είπαν οι Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ατρόμητος- Skoda Ξάνθη.

Δώνης: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και καθοριστική για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Η ομάδα ήταν ταλαιπωρημένη το τελευταίο διάστημα, όμως οι παίκτες μου έχουν τα ψυχικά αποθέματα ακόμα κι όταν δεν είναι καλοί. Πολλές φορές το προπονητικό τιμ είμαστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις μας με τους παίκτες, όπως όταν η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο το βάρος είναι μεγάλο. Δε θέλω να είμαι άδικος με τους παίκτες μου, σήμερα είδαμε ένα ισορροπημένο ματς, έγιναν δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μια για κάθε ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μεγαλύτερη ζωντάνια και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε μια μεγάλη ενέργεια του Κώστα, που είναι παίκτης κλάσης. Δίνω στους παίκτες μου ρεπό κι επανερχόμαστε την Τρίτη στις προπονήσεις για να ξεκουραστούν διότι ακολουθούν τελικοί», ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων».

Επίσης ο Ελληνας τεχνικός απάντησε στην ερώτηση αν η ομάδα του στοχεύει στο κάτι παραπάνω, δηλαδή να ξεπεράσει μέσω των πλέι οφ τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Ας είμαστε ρεαλιστές, αυτές οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί κι όπου μας βγάλει».

Ουζουνίδης: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Όταν βλέπεις, όμως, αυτή την προσπάθεια, δεν μπορείς να καταλογίσεις τίποτα στους παίκτες. Έχουμε κάνει οχτώ σερί ήττες και με εξαίρεση δυο ματς μας αδικούν τα αποτελέσματα.

Δεν είχαμε τύχη με το μέρος μας, μένουν ακόμα τέσσερα ματς κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο και τον δυσκολέψαμε, όμως στο τέλος μίλησε ένας μεγάλης κλάσης παίκτης. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.