Ιβκοβιτς: Έχει και αδυναμίες η Σιένα

Αισιόδοξος και ικανοποιημένος που ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Ιταλία πλήρης εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς χαρακτήρισε την περσινή σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας «περιέργη» και όσον αφορά στη φετινή εξήγησε πως η Σιένα έχει και αδυναμίες. Τις έχει βρει και εκεί σκοπεύει να τη... χτυπήσει.

Αισιόδοξος και ικανοποιημένος που ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Ιταλία πλήρης εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς χαρακτήρισε την περσινή σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας «περιέργη» και όσον αφορά στη φετινή εξήγησε πως η Σιένα έχει και αδυναμίες. Τις έχει βρει και εκεί σκοπεύει να τη… χτυπήσει. 

Η πρώτη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τη Μοντεπάσκι διεξάγεται αύριο Τετάρτη (21:45) και η επόμενη την Παρασκευή (21:45). Η αποστολή τους αναχώρησε με 16 παίκτες για τη γειτονική χώρα.

«Πέρυσι ήταν περίεργη σειρά, καταφέραμε να πάρουμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο παιχνίδι, αλλά μετά δεν είχαμε συγκέντρωση. Η Σιένα φέτος είναι νέα ομάδα, μπορεί να έχει την εμπειρία, αλλά έχει αδύναμα σημεία», τόνισε ο «Ντούντα». Ο Σέρβος κόουτς εξήγησε πως οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους πήγαν καλά και η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί στην Ιταλία. «Πάμε στη Σιένα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι αρχικά. Τελειώσαμε τις προπονήσεις στην Ελλάδα, έχουμε άλλη μία στην Ιταλία και το ευχάριστο είναι ότι είχαμε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Όλοι οι παίκτες αξίζουν και χαίρομαι που πάμε με 16 παίκτες στην Ιταλία».

Αναφερόμενος στην εμπειρία της αντιπάλου τους, είπε πως «η Σιένα είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχει 3-4 παίκτες που είναι πάνω από 30 ετών και έχουν την απαιτούμενη εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Πέρυσι ήταν μία περίεργη σειρά και δεν τα καταφέραμε». Όσον αφορά στο που θεωρεί πως θα κριθεί η αναμέτρηση, επεσήμανε πως «δύο πιστεύω πως θα είναι τα σημεία που θα παίξουν ρόλο-κλειδί. Το πρώτο αφορά το θέμα της τακτικής και το coast to coast. Μετά το δεύτερο είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού που είναι από τα αδύνατα σημεία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.