Σκέψεις για νέα αποχή

Το ενδεχόμενο να μην προπονηθούν μέχρι να πληρωθούν συζήτησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη διοίκηση, ώστε να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα.

Το ενδεχόμενο να μην προπονηθούν μέχρι να πληρωθούν συζήτησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη διοίκηση, για να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι βάζουν την ομάδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον, παρά τα …λόγια χωρίς αντίκρισμα που έχουν ακούσει κατά καιρούς.
Εδώ και αρκετό καιρό είχαν ενημερωθεί ότι η 20η Μαρτίου επρόκειτο να είναι η καταλυτική ημερομηνία για να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Αυτό διάβαζαν καθημερινά και φυσικά αυτή την ενημέρωση είχαν από την πλευρά της διοίκησης. Η συγκεκριμένη ημερομηνία όμως έφτασε και κανένας δεν μπήκε στη διαδικασία να τους ενημερώσει τι ακριβώς συμβαίνει, αν θα πληρωθούν ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν και μέχρι πότε. Για το λόγο αυτό, το πρωί της Τρίτης (20/3) πριν την έναρξη της προπόνησης συζήτησαν στα αποδυτήρια το ενδεχόμενο να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας για δεύτερη φορά αποχή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε με τον τρόπο αυτό να δείξουν τόσο στους μετόχους όσο και στη διοίκηση την αντίδρασή τους. Ακούστηκε μάλιστα η άποψη, να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να τηρηθούν τα όσα τους έχουν υποσχεθεί. Μέχρι δηλαδή να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Οι περισσότεροι ήταν εκνευρισμένοι για τον απλούστατο λόγο ότι είχε φτάσει η ημερομηνία που περίμεναν και δεν είχαν καμία ενημέρωση για το τι πρόκειται να συμβεί. Γι’ αυτό οι αρχηγοί ενημέρωσαν τον Βασίλη Δημητριάδη σχετικά με την απόφαση που σκόπευαν να πάρουν, περιμένοντας ασφαλώς να τη μεταφέρει στη διοίκηση, ώστε να πληροφορηθούν τις προθέσεις των μελών της. Λίγη ώρα αργότερα ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος επέστρεψε, τονίζοντάς τους ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος τους ζητάει να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή όταν και πρόκειται να δουν το …χρώμα του χρήματος.

Ορισμένοι αντέδρασαν λόγω της νέας καθυστέρησης των πληρωμών, αλλά ειδικά από το γεγονός ότι αν οι ίδιοι δεν είχαν κινητοποιηθεί, κανένας δεν είχε σκοπό να τους ενημερώσει για την κατάσταση. Αυτό άλλωστε τόνισαν οι αρχηγοί στον Βασίλη Δημητριάδη: “Δηλαδή αν δεν ρωτούσαμε εμείς, εσείς δεν είχατε καμία πρόθεση να μας πείτε τι γίνεται. Αυτό δείχνει η σημερινή στάση σας”, ήταν ορισμένα απ’ όσα ακούστηκαν στα αποδυτήρια, με τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου να παίρνουν και πάλι την απόφαση να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή για το καλό της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.