Ντουρμισάι: “Τελικός το ματς με Παναθηναϊκό”

Ο σκόρερ του Πανιωνίου στην Τούμπα, Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον στόχο της 5ης θέσης και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο σκόρερ του Πανιωνίου στην Τούμπα, Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για τον στόχο της 5ης θέσης και το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Για τον αν θεωρεί τελικό το ματς με τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση της 5ης θέσης: «Αδιαμφισβήτητα είμαστε στο κυνήγι για την 5η θέση. Θα δώσουμε το 100%. Είναι σαν τελικός αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία παιχνίδια εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες και πρέπει να ξεκινήσουμε από τον Παναθηναϊκό».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να κριθεί αυτό το ματς: «Σίγουρα είναι παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια εξίσου καλή ομάδα, άσχετα με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει. Με τον προπονητή που διαθέτει, ξέρουμε ότι είναι καλός ανασταλτικά. Θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια συμπαγής ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.