Δημητρέλος: «Χάλασε η μετεγγραφή»

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Novasports.gr ο Ανδρέας Δημητρέλος. Τι πρότεινε και τι αρνήθηκε ο διεθνής αμυντικός.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Novasports.gr ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες και πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Ουκρανούς.

Χαρακτηριστικά, τόνισε σε επικοινωνία που είχε το Novasports.gr μαζί του: «Η μετεγγραφή χάλασε. Δε μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους Ουκρανούς».

Η Ντνιέπρ έκανε πίσω στη μετεγγραφή του Έλληνα αμυντικού και ο παίκτης οριστικά μένει στην Ένωση έως το τέλος της σεζόν, όταν και θα μείνει ελεύθερος. Όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει και πως ο παίκτης θα συνέχιζε την καριέρα του στην ουκρανική ομάδα για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 550 χιλιάδες ευρώ.

Οι Ουκρανοί πρότειναν στον Μανωλά να του δώσουν περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι και να τον αποκτήσουν τότε ως ελεύθερο, ωστόσο η πλευρά του διεθνούς αμυντικού αρνήθηκε, καθώς με αυτό τον τρόπο ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Θρασύβουλος θα έβαζαν χρήματα στα ταμεία τους.

Οι συζητήσεις και το σίριαλ συνεχίζεται…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.