Τον λένε… Μπρούνο (video)

Ο Μπρούνο "συστήθηκε" στη Σούπερ Λιγκ και με το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία. Η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας πλέον οι Περιστεριώτες.

Ο Μπρούνο “συστήθηκε” στη Σούπερ Λιγκ και με το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία. Η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας πλέον οι Περιστεριώτες, οι οποίοι θα τερματίσουν οριστικά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος δεν μπορεί να στοχεύει σε πιο καλό πλασάρισμα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει τη… ζημιά στους γηπεδούχους. Ο Λεβαδειακός γνώρισε την τρίτη μόλις φετινή ήττα στο “σπίτι” του, με την οποία τελείωσαν και μαθηματικά οι όποιες ελπίδες του να προλάβει την πεντάδα.

Τα αρχικά πλάνα

Στο 4-2-3-1 του Ανιγκό, ο Σωτηρίου ήταν στο τέρμα, μπακ οι Τσαμπούρης (δεξιά), Ντιόγκο και στόπερ οι Αντιλέχου, Φαβάρο. Καραχάλιος, Νιάσε ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Σουμπίνιο σε ρόλο οργανωτή, τους Γιακουμάκη, Σαβαντογκό στις πτέρυγες και τον Μαρκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κάναντι από την άλλη, προτίμησε το 4-4-2, με τον Μίρκοβιτς στην εστία και τους Σάκιτς, Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Κιβρακίδη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Μάντσον και Ούμπιντες ήταν στον άξονα, ο Μπρούνο στο δεξί άκρο, ο Γιαννούλης στο αριστερό και οι Ουάρντα, Ντιγκινί δίδυμο στην επίθεση.

Μέτριο πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά, αλλά οι μεγάλες φάσεις έλειψαν από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά ο Λεβαδειακός είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες και στο 12′ βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ.

Σε τριπλή ευκαιρία, ο Μίρκοβιτς απέκρουσε το πρώτο σουτ του Γιακουμάκη, αλλά και την κοντινή προβολή του Μαρκόφσκι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σαβαντογκό σούταρε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση. Κάποια μακρινά άστοχα σουτ του Ουάρντα από την άλλη, δεν μπόρεσαν να δυσκολέψουν τον Σωτηρίου, ο οποίος πέρασε γενικότερα ένα εύκολο 45λεπτο.

Ανέβηκε ο ρυθμός

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σίγουρα πιο “γεμάτο”, με την μπάλα να μπαίνει πιο συχνά στις δύο περιοχές και τις επικίνδυνες φάσεις να είναι περισσότερες. Στο 38′ ο Γιακουμάκης στη μικρή περιοχή έκανε την προβολή, αλλά δε βρήκε για λίγο την μπάλα, ενώ στο 52′ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Ουάρντα με πλασέ από την αριστερή γωνία της περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αιγύπτιος ζήτησε στη συνέχεια δύο πέναλτι, αλλά το μόνο που πήρε ήταν μία κίτρινη για “θέατρο”, ενώ δύο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ και ο Ντιγκινί, όμως δεν τα κατάφερε ούτε στο 62′ με πλασέ από την περιοχή, ούτε στο 63′ με κεφαλιά. 

Το ένα μπήκε

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού σημειώθηκαν άλλες δύο μεγάλες φάσεις. Η πρώτη στο 69′, όταν ο Μίρκοβιτς σταμάτησε τον Νιάσε σε τετ α τετ και η μπάλα έφτασε στον Σαβαντογκό που σούταρε από κοντινή απόσταση για να αποκρούσει ο Σάκιτς πάνω στη γραμμή της εστίας.

Η δεύτερη φάση ήρθε στο 87′ και ήταν αυτή του γκολ για τους Περιστεριώτες. Ο Γιαννούλης από αριστερά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Μπρούνο δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα των “κυανόλευκων”, οι οποίοι έφτασαν τις 8 εκτός έδρας νίκες στη σεζόν.

Λεβαδειακός (Ανιγκό, 4-2-3-1): Σωτηρίου – Τσαμπούρης, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Φαβάρο, Ντιόγκο – Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Νιάσε (90’+1′ Καθάριος) – Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Σαβαντογκό – Μαρκόφσκι

Ατρόμητος (Κάναντι, 4-4-2): Μίρκοβιτς – Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (66′ Βασιλακάκης) – Μπρούνο, Ούμπιντες (66′ Ντάουντα), Μάντσον, Γιαννούλης – Ντιγκινί, Ουάρντα (90’+2′ Καρασαλίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.