Λαμπρόπουλος: “Με οδηγό τα προηγούμενα ντέρμπι” (video)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο novasports.gr για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, για την κατάσταση της ομάδας και για τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο novasports.gr για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, για την κατάσταση της ομάδας και για τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο αμυντικός της Ένωσης αναφέρθηκε αρχικά στο κατά πόσο έχει σχέση η αυριανή αναμέτρηση με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό:

“Είναι το τρίτο ντέρμπι για μας στον β’ γύρο σε διάστημα ενός μήνα και μάλιστα στην έδρα μας. Στα δύο προηγούμενα νικήσαμε με το ίδιο σκορ. Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Έχουμε πει ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα πλέι οφ και πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα πάμε καλά. 

Μέσα από τα ματς αυτά μαθαίνεις και τον αντίπαλό σου ενόψει πλέι οφ. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί, αν τους κατακτήσουμε, θα μας δώσουν μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία, κάτι που χρειαζόμαστε ενόψει των πλέι οφ. Είναι όμως ένα ντέρμπι, στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε και να έχουμε ανάλογη εικόνα με τα προηγούμενα”.

Για τη δυναμική του κόσμου σε τέτοια παιχνίδια ο Λαμπρόπουλος τόνισε:

“Το τελευταίο διάστημα έχουμε ικανοποιήσει πολύ τον κόσμο μας, αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είμαστε στους “4” του κυπέλλου. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε τη δεύτερη θέση μέσω των πλέι οφ και παίζουμε όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι ξανά δίπλα μας. Εμείς θα φέρουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους χαροποιήσουμε. Τόσο στο τέλος της χρονιας, όσο και στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό”.

Σε ότι αφορά στην δυναμική του Παναθηναϊκού, ο αμυντικός της ΑΕΚ ανέφερε:

“Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια “κοιλιά” τον τελευταίο καιρό, αφού προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου του προπονητή, όπως συνέβη και με εμάς. Δεν θεωρώ ότι έχει συγκεκριμένες αδυναμίες ή πλεονεκτήματα. Σίγουρα το ματς θα πάει στη δύναμη, γιατί και οι δύο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και οι δύο θέλουμε να νικήσουμε στο ντέρμπι και να αποκτήσουμε ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στον θεσμό του κυπέλλου”.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε και στον Μάρκους Μπεργκ:

“Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και το έδειξε τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Όσες φορές αγωνίστηκε έκανε τη διαφορά. Όπως συνέβη όμως με το μαρκάρισμα του Ιντέγε, αλλά και των υπολοίπων, προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς και δεν θα αλλάξουμε κάτι. Ας κερδίσει ο καλύτερος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.