Δύσκολη η περίπτωση του Λεστιέν

Αρκετά δύσκολη φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μαξίμ Λεστιέν για την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να αναζητεί κάποια καλύτερη πρόταση από αυτή της Ένωσης, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αρκετά δύσκολη φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μαξίμ Λεστιέν για την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να αναζητεί κάποια καλύτερη πρόταση από αυτή της Ένωσης, για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός περιμένει προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία και Ολλανδία. Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον 25χρονο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τις 600 χιλιάδες ευρώ. 

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, ώστε να προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Αν ο παίκτης απαντήσει αρνητικά, τότε η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.

Σε περίπτωση που η υπόθεση κλείσει θετικά, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο. Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός μέσου, κάτι που θα προχωρήσει ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Παναγιώτη Κονέ. Ο Έλληνας μέσος θα έχει επαφές με τους ιθύνοντες της Ουντινέζε, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και στη συνέχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.