Ράιτ: «Ανταγωνιστικοί και με τον Ολυμπιακό»

Ο Ζακ Ράιτ που μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 με τον Πάτρικ Ο' Μπράιαντ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως στόχος είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζακ Ράιτ που μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Α1 με τον Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως στόχος είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ρεθύμνου τόνισε πως ο τίτλος είναι ομαδικός  και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να βοηθάει την ομάδα του.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη παίξαμε όμορφο μπάσκετ, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ίκαρο. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας, καθώς ξεκινήσαμε έτσι όπως θέλαμε τον 2ο γύρο και συνάμα πετύχαμε τη 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συμπλήρωσε:

«Όπως και στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, έτσι και με τον Ίκαρο, οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου με βοήθησαν να φτάσω στην κατάκτηση του τίτλου του MVP. Θα τονίσω ξανά, πως είναι ένας ομαδικός τίτλος. Εγώ προσωπικά έχω ως στόχο να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο και γι’ αυτό δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Πλέον, απολαμβάνουμε το ρεπό μας, καθώς πραγματικά υπάρχει μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στόχος, όμως, της ομάδας είναι να δείξει ανταγωνιστική και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.