Καπριάτι: «Να αφαιρεθούν οι τίτλοι της Σαράποβα»

Υπέρ της αφαίρεσης των τίτλων της Μαρία Σαράποβα τάχθηκε η Τζένιφερ Καπριάτι, μετά την αποκάλυψη, πως βρέθηκε θετική στη χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Υπέρ της αφαίρεσης των τίτλων της Μαρία Σαράποβα τάχθηκε η Τζένιφερ Καπριάτι, μετά την αποκάλυψη, πως βρέθηκε θετική στη χρήση απαγορευμένης ουσίας. Η πρώην τενίστρια εμφανίστηκε εξοργισμένη με τις αποκαλύψεις για τη Ρωσίδα τενίστρια και ζήτησε από την παγκόσμια ομοσπονδία να λάβει άμεσα δράση. Η 39χρονη είχε κατακτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της το αυστραλιανό open το 2001 και 2002, ενώ το 2001 είχε κατακτήσει και το Ρολάν Γκαρός. Το 1993 είχε συλληφθεί για μικροκλοπή, ενώ το 1994 είχε καταδικαστεί για την κατοχή μαριχουάνας. 

Η Καπριάτι τόνισε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Είμαι εξοργισμένη και απογοητευμένη. Έπρεπε να χάσω την καριέρα μου και ποτέ δεν επέλεξα να κλέψω. Δεν είχα ποτέ ένα ακριβό ιατρικό επιτελείο, που έβρισκαν για μένα τρόπο να κλέβω περιμένοντας την επιστήμη να με πιάσει. Είναι πέρα για πέρα άδικο να βλέπεις κάτι που γινόταν για 20 χρόνια με ψέματα. Αυτά τα ψέματα μού έκλεψαν τη ζωή και κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος. Πρέπει να υπερασπιζόμαστε την περηφάνια και την αξιοπρέπειά μας. Ποιο το νόημα να παίρνεις ένα φάρμακο για την καρδιά αν δεν έχεις πρόβλημα; Τελικά όλα γίνονται για ένα πράγμα, τα χρήματα. Αν είναι αλήθεια, πρέπει να της πάρουν όλους τους τίτλους που κατέκτησε. Μιλάμε και για τις ζωές άλλων ανθρώπων που επηρεάστηκαν από αυτό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.