Πρίφτης: Για επιστροφή στις νίκες

Η Καβάλα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και σκοπεύει να το κατακτήσει αύριο (17:00) απέναντι στον Ηλυσιακό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να εξηγεί τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να επιστρέψουν στις νίκες.

Η Καβάλα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και σκοπεύει να το κατακτήσει αύριο (17:00) απέναντι στον Ηλυσιακό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να εξηγεί τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να επιστρέψουν στις νίκες.
Οι «αργοναύτες» υποδέχονται την ομάδα του Φλεβαράκη στο κλειστό της Καλαμίτσας και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο αντίπαλος τους είναι επικίνδυνος. «O Hλυσιακός έχει παρουσιάσει σταθερότητα σε όλη τη διαδρομή του α΄ γύρου. Είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή ομάδα και απαιτητική, κάτι που αποδεικνύεται από την εξαιρετική εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα παίζοντας στο γήπεδο μας, που πάντα αισθανόμαστε καλύτερα και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέρνουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό να προσπαθήσουμε να γίνει και αύριο», ήταν τα λόγια του.
 
Πάσαλιτς: Να μην κλωτσήσουμε την ευκαιρία
Την άποψη του προπονητή του, πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για την Καβάλα αλλά έχει ευκαιρία για μια νίκη, ενστερνίστηκε και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. «Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Την είδαμε άλλωστε πόσο δυνατή είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Για να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και αυτή είναι μία ευκαιρία. Δεν πρέπει να την κλωτσήσουμε», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.