Ο Ηρακλής 3-1 την ΤΣΣΚΑ, τελικός με Νόλικο

Τη νίκη που του επιτρέπει να μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στις "12" κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ηρακλής στο κλειστό του Ευόσμου.

Τη νίκη που του επιτρέπει να μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στις “12” κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ηρακλής στο κλειστό του Ευόσμου.

Ο “Γηραιός” με κορυφαίο τον Κουβανό Ντεσπέιν (23π.) νίκησε 3-1 σετ (25-21, 25-19, 16-25, 25-21) τη Βουλγάρικη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πλέον την ερχόμενη εβδομάδα παίζει στο Μασέικ με τη Νόλικο τα …ρέστα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Δρίκου θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί ενώ με ήττα με 3-2 σετ προκρίνεται υπό προϋποθέσεις ως καλύτερη τρίτη των ομίλων. 

Αμέσως μετά τον αγώνα  ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος δήλωσε: «Είναι σημαντικό το ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη και πλέον έχουμε έναν τελικό μπροστά μας στο Βέλγιο. Δεν συνηθίζω αλλά θα δώσω σήμερα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί το αξίζουν. Χειρίστηκαν το παιχνίδι και πνευματικά. Όταν ξεκινούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ ζητούσαμε να παίξουμε στο Μαασέικ τον τελικό για την πρόκριση. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Η ΤΣΣΚΑ ήταν σκληρό καρύδι αλλά τα καταφέραμε». 

Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 14, Κράβαρικ 22, Μποζίδης 2, Ντεσπέιν 23, Σμαραγδής 6, Πελεκούδας 4, Στεφάνου λ 58%, Τανίκ 2, Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Τζιουμάκας.
ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Ιβάνοφ Ε. 8, Κιόσεφ 6, Χαλντέιν 11, Στεφάνοφ 17, Ιβάνοφ Σ. 13, Ιβάνοφ Ν. 1, Σαλπάροφ λ 42%, Νικόλοφ, Αλεξάντροφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.