Ετοιμος ο Σολτάνι

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Καρίμ Σολτάνι στην τελευταία δυνατή εκγύμναση του Αρη, πριν από το καθοριστικής σημασίας ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Αθήνα. Σηφάκης: «Σταματήστε τα ψέματα».

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Καρίμ Σολτάνι στην τελευταία δυνατή εκγύμναση του Αρη, πριν από το καθοριστικής σημασίας ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Αθήνα. Ο Αλγερινός είχε αποκομίσει κάποιες ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο είναι απολύτως έτοιμος ενόψει της μάχης του Περιστερίου. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος, όπως και ο Γιούριτσα Βράνιες ο οποίος αποτελεί από το μεσημέρι παρελθόν για την ομάδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί ένα μίνι χαλάρωμα και ακολούθως ο Μιχαλήτσος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Οι κίτρινοι θα παραμείνουν στη πρωτεύουσα για διάστημα 5 ημερών, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι πρωταθλήματος, πάλι με τον Ατρόμητο, επομένως κρίθηκε σκόπιμο να μην υπάρξει επιπλέον ταλαιπωρία με περιττά ταξίδια. Μέχρι την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα γυμνάζονται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Σηφάκης: «Σταματήστε τα ψέματα»
Αγανακτισμένος ο Μιχάλης Σηφάκης, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει απορριφθεί από τον Ολυμπιακό, σημείωσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:  

 “Όλοι εσείς που υποτίθεται κάνετε ρεπορτάζ επιτέλους σταματήστε τα ψέματα και τις ανακρίβειες σας και σεβαστείτε επιτέλους τον κόσμο που πληρώνει για να διαβάζει τα ψέματά σας. Έλεος πια…”

*Από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στις 18 Ιανουαρίου, θα λείψει ο Νέρι Καστίγιο, καθώς σε αυτό αποφασίστηκε από την τεχνική ηγεσία να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω καρτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.